Select Page
Serving Only the Best since 2018
KONTAKT

ŠOKANTNO! Razotkriven tajni klub o kojem priča cijela BiH

»CLUB DIVINE« , »Mali Maldivi«, »Žoga Beach bar« ili» Egzotični hedonistički raj« su samo neki od naziva koje smo mogli pročitati u medijima ovoga ljeta! Klub je skriven u gusto obrasloj šumi na rijeci Trebižat. Zabačeno mjesto do kojeg se dolazi makadamskom cestom a do tajne lokacije nema nikakvih putokaza. Naravno da za to postoji veliki razlog. U samom centru prostora je veliki šank otvorenog tipa sa krovom od trske.

Vlasnici Cluba Divine su se potrudili oko svakog detalja te u ponudi imaju vrhunska pića svjetskih brendova, a s obzirom na to da je objekt u svojstvu OPG-a, hrana se nabavlja od lokalnih proizvodjača.  Hranu pripremaju vrhunski kuhari.

U clubu Divine se često organiziraju turniri u odbojci na pijesku ili u nogometu . Plivanje, skakaonice, ležaljke su dio ovog uzbudljivog ambijenta, jer uistinu zabave ne nedostaje. Cijelodnevni glazbeni program popunjava DJ, a u večernjim satima nastupaju glazbenici iz  regije. Naravno, dio večernjih sati popunjavaju i stand-up komičari te brojna kulturna događanja.

CLUB DIVINE

Club DIVINE je izgrađen od prirodnih materijala, hrastovinetrske, te nema betona niti bilo kakavog  drugog umjetnog  materijala.  Iako je na vodi, nema dosadnih komaraca jer je tu stanište vilinih konjica koji su ujedno i simbol ovog mjesta. Flora i fauna su netaknuti i mogu se vidjeti endemske vrste biljaka i životinja.

Klub je poznat pod nazivom Žoga Beach Bar, no zbog samog osjećaja  da ste u nekom bajkovitom, nadasve božanstvenom vrtu, oazi, klub je dobio ime DIVINE. Naravno, i novi vizualni identitet. Zanimljiva su rješenja loungeova, smještena su iznad vode a idejno rješenje i izvedbu cijelog objekta je uradio Stolarski studio ART&CRAFT iz LJubuškog. Web design, grafički design, digital marketing vodi  CREATIVOROOM

TAJNA LOKACIJA– Club Divine se nalazi u Čapljini, a put do kluba ćete pronaći jedino uz pomoć Google maps na ovom LINKU. Slogan kluba je TOUCH AND TASTE THE NATURE.  Uistinu ćete osjetiti istinski dodir prirode,  mjesto ispunjeno suncem i okupano dodirima rijeke, čistu LJUBAV.

Great Coffee

Ako ste već posjetili naš klub, onda znate da možete uživat u najboljoj kavi u gradu. Uz kavu nudimo i domaće kolače tako da vaša dnevna rutina može započeti u clubu Divine.

KRENITE U NOVI DAN UZ NAJBOLJU KAVU U GRADU

Coffee Bean

Best Beans

Coffee Bean

Quality Milk

Coffee Bean

Perfect Blend

Posebnu pažnju dajemo pripremi kave i posluživanju iste. Kavu pripremamo s ljubavlju i poslužimo uz neodoljive arome pomiješane sa mirisima prirode.

Latest From Our Blog

Come on In!

Weekdays

08PM -12AM

Weekends

12 PM – 02 AM

KONTAKT

Phone

00387 63 409 250 / 063 431 531

loungebar.divine@gmail.com

Adresa

 Trebižat, Čapljina BIH